Kulcsrakész családi ház építés

Árajánlatkérés

A Z500 Hungary építési árai beruházónként és régiónként változhat!

Amennyiben a kiválasztott régióban nincs feltüntetve építési ár, kérje ügyfélszolgáltunk segítségét.

Minden esetben ingyenesen, kötelezettségmentes építési árajánlatot készítünk önnek. Mivel minden egyes kulcsrakész építkezés más és más például logisztikai szempontból, így kivitelezési a munka összetettsége, nehézsége, a logisztikai szervezés nagyban befolyásolhatja a végleges kulcsrakész építési munkák egységárait.

A weboldalainkon feltüntetett építési csomagárak tájékoztató jellegűek!

Egyedi igények esetén kollégáink kalkulációkat végeznek a műszaki tartalmak kombinálhatóak egymással. Már létrejött megrendelői jogviszony esetén, segítünk a telekvásárlásban, szakmai segítséget nyújtunk a műszaki jellegű kérdésekben, új technológiák esetén beszerezzük a szükséges információkat!

3D méretezett látványtervekkel segítjük megrendelőinket, hogy a leghatározottabb döntéseket tudják meghozni a „kritikus” helyiségekkel kapcsolatban, mint például a konyha, nappali. A homlokzattervezés része, hogy 3D látványtervekkel többféle homlokzati színt, burkolatot, dizájnt jelenítünk meg, továbbá megrajzoljuk az utcafronti kerítést, kukatárolót, sőt akár a kertet is modellezni tudjuk.

A konyhák megtervezésnél, előre meg tudjuk jeleníteni a konyhaszekrény elrendezését, méreteit, megoldásait.

Bemutatóterem – Iroda

2142 Nagytarcsa, Déri Miksa út 10. B10.
Ügyfélfogadás előre egyeztetett időpont alapján!

Telefon: +36 70 600 58 53

E-mail: info@kulcsrakeszcsaladihaz.hu